Hittade en gammal klasskamrat på Facebook som visade sig arbeta vid samma kontorshotell i Göteborg som jag själv. Hur stora oddsen är att vi efter alla dessa år befinner oss i samma stad, mer än 100 mil från vår hemstad och till råga på allt arbetar på samma kontorshotell i Göteborg men på olika våningar, är inte stor men sann. Jag skickade direkt ett meddelande till honom och bad honom mötas vid entrén för en lunch. Jag skrev att jag hade vägarna förbi och gärna hejade på honom vilket han givetvis var med på. När lunch timmen var över gick jag med honom tillbaka till vår gemensamma arbetsplats, vilket han inte hade någon aning om, så något förvånad såg han ut när jag steg ur hissen två våningar före honom. Fick snart ett meddelande på Facebook med en smiley och ett utropstecken. Världen är allt bra liten.

Facebookade och kontorshotell i Göteborg